2014. június 24., kedd

;Arrow Kibeszélő

https://www.youtube.com/watch?v=ViFb0paKdgg


A múlthéten elkezdtem nézni az Arrow című sorozatot (A zöld Íjász), amit kis hazánkban is vetítenek. Mivel én őszintén szólva nem preferálom a magyar szinkront, így angolul kezdtem el nézni. A Pilotja remek volt. Nagyon régen láttam már egy ilyen kezdést sorozat szinten. Ezek után ledaráltam egybe az 1. évadot. Körülbelül 2 napig tartott.  Maga a sztori nagyon megfogja az embert, és mondhatjuk, hogy függővé teszi. Az alaptörténet:
A híres és kő gazdag Oliver Queen (Stephen Amell) Starling City szépfiúja. Mindent nőt megkaphatna, akit akar.  Megismerkedik Laurel Lance-szel (Katie Cassidy) aki egy rendőrnek a lánya. Oliver később tudja igazán, hogy szerelmes Laurelbe. Oliver az édesapjával megy el hajózni, ahova magával viszi Laurel húgát, Saraht akivel megcsalja a barátnőjét. Viszont hajószerencsétlenség áldozatai lesznek, ahol Sarah meghal, apjával túlélik, de édesapja öngyilkos lesz, hogy fia megtudjon menekülni így egy szigeten köt ki ahol 5 évet raboskodik. Meg kellett változnia fizikailag, és lelkileg ahhoz, hogy túlélje a sziget veszedelmeit, és ott sem mindennapi életet fog élni. Miután hazatér megfogadja, édesapja miatt, hogy aki tönkretette a város megfizessen bűneiért.

Számomra a sztori nagyon megnyerte maggát. Már régebben el akartam kezdeni nézni, mert twitteren, és youtubon is hatalmas nagy sikernek örven ez az akció-kaland sorozat. Viszont romantika is megtalálható a sorozatban. A szálakat nagyon szépen vezetik le a rendezők, és ezért hatalmas taps jár nekik, mert nem semmi munkát adnak ki a kezeik közül. Ez persze a színészeknek is köszönhető. A főbb szereplők itt láthatóak:
·         Stephen Amell – Oliver Queen
·         Katie Cassidy – Laurel Lance
·         David Ramsey – John Diggle
·         Willa Hollan – Thea Queen
·         Paul Blackthorne – Quentin Lance
·         Susanna Thompshon – Moira Queen
·         Emily Bett Rickards – Felicity Smoak
·         Colin Donnel –Tommy Merlyn

Ennyi lett volna az én kis beszámolóm! Jelenleg a 2. évad 11. részénél járok, de kétlem hogy sokáig fog tartani :D
A képre kattintva megtekinthetitek az 1. évad bemutatóját ;)

A "beszólások"-nál várom véleményeiteket :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése