2012. július 1., vasárnap

;forróság

Szörnyen szégyellem magam. Hogy miért? Mert nem írtam, pedig annyira szeretek írni ide. Szóval, megígértem, hogy beszámolok a ballagásról, de azt majd az ezt követő bejegyzésben. Szóval most egyenlőre, csak annyit írnék le, hogy új dizim van. Nina látható rajta. Imádom a csajt, szerintem aki szereti az olyan akar lenni mint ő. Legalább is én igen. Szóval ez a design azért is tetszik, mert nem olyan csicsás, és szerintem engem tükröz leginkább. Sokat gondolkoztam, hogy belevágok a CSS és a HTML világába, hátha jól fog jönni, ami szerintem jó ötlet mert most kezdek középsuliba járni ősszel, és ha felveszem az ECDL-t akkor ahhoz lehet, hogy jól jöhet szóval így állok most. Egyébként most van 18:20 perc és már reggel negyed tízkor szerintem volt vagy 35°C, most meg 45(?)°C. Fantasztikus! Ezért gondoltam írok egy keveset, hogyan lehet megakadályozni a napszúrást, hőgutát stb. Ezt most nem viccből írom! Nekem már volt napszúrásom és nem kívánom senkinek!
  • Igyál minimum 2-2,5 liter folyadékot. Hideg vizet. (Én mondjuk csak 2l tudok, és az is zöld ásványvíz)
  • Lehetőleg 11-től - 15 óráig maradj bent a lakásban, házban, árnyékban.
  • Ha kimész kend be magad, napvédő tejjel, vagyis naptejjel (kar, arc, hát stb.) és egy könnyebb kendőt, esetleg kalapot tegyél a fejedre! Viselj szellős ruhát.
  •  Pár óránként mosd meg az arcod, karod!
 Én így próbálom magam védeni a hőség ellen! Ezek csak jó tanácsok, attól nem kell betartani ha nem akarod, de ha nem akarsz napszúrást kapni akkor figyelj oda magadra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése