2012. február 13., hétfő

;.

Akkor a mai nap. Hetesek vagyunk Molly-val persze attól a fiúk bent lebzselnek. Matekból megírtuk a témazárót,ha hármas nekem tökéletes. Egyébként meg leszarom,mert már második félév van és azt nem nézik. Lesz olyan amilyen lesz. Egyébként a nap uncsi volt,egyedül a technika nem,mert kajákról beszélgettünk. Szóval elvoltunk a hétvégén kiolvastam a Bíborhajú 2. részét és baromi jó volt. Meg sírtam. Mert anyáék nem voltak itthon vasárnap én meg miért ne? Belepusztulok annyira hiányzik apa. Néha úgy érzem,hogy én minek élek?? Hétvégén megyünk a temetőbe,viszünk virágot meg gyertyát a sírra. Másnak meg van mindkét szülője,akik örülhetnek,támogatják a gyerekeiket. Akkor kellemesebb téma. Mikor vége lett az órának szerencsére elmaradt a hatodik Molly ment a buszhoz,szerencsére elérte. Megyek ki ott áll G. és Ő. G viháncol ő meg a haját oldalra simítja G.-nek és megsimítja az arcát"--. NoCOm. Majd jövök×o×o Ó és Titkos Kör.. ÁÁÁ Nagyon jó.

3 megjegyzés:

 1. Szia. Hát először is biztos nagyon rossz lehet neked. El sem tudom képzelni milyen lehet most neked. És én nagyra becsülöm azokat akik ezen végigmentek és mégis boldogok. Néha felejtsd el az élet gondjait, kapcsold be a kedvenc zenédet és üvöltsd teli torokkal ^^
  Másrészt viszont. Szerelem..kinek kell..:D Egyszer úgy is eljön a te herceged is :) Mindenkinek van egy párja, akit majd egyszer megtalál. Lehet nem most, sokkal később, de lehet holnap rád talál a szerelem:) Legyél optimista :)
  Ja és amúgy én is nézem a Secret Circle-t. Istenem mennyire jó!! Cassie egy ribanc :D De Jake jól néz ki :$

  Tetszik a blogod*.* Ha van kedved nézz be hozzám :3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Köszönöm,hogy nézed a blogom én is néznéma tiede,csak nem jelenít meg a profilod:SS Igen elég szarul érzem magam,ha egyedül vagyok főleg. Bocs,hogy cdak most írok csak szóbelire tanultam:)Na de most már remélem rendszeresen írok majd blogba is.

   Törlés
 2. Most már megjelenik a profilom ^^ Remélem jól sikerül(t) :))

  VálaszTörlés