2011. június 17., péntek

;soha nem bocsátom ezt meg nekik.


Az igazi barátok nem azok, akikkel leülsz egy órácskára dumálni és iszogatni. Az igazi barátokkal nem kell mindennap találkozni, az ember egyszerűen tudja, hogy ott vannak, ha szükség van rájuk."Igazi barátod az, aki a hátad mögött is csak jót mond rólad." 
"Barátod vagyok, nevetésed vidámmá tesz, bánatod megkönnyeztet, haragodat csitítanám, fájdalmadat simítanám. Ha akarod, meghallgatlak. Ha szeretnéd békén, hagylak. De ha már kevés vagyok, s nem kellek, add tudtomra, s én szó nélkül elmegyek...mert a barátod vagyok!"
Elég volt. Mi ártottam én nekik? Az égvilágon semmit nem tettem velük. Kiálltam mellettük.Ha bajuk volt, segítettem. MELLETTÜK VOLTAM. Megírtam nekik a filmeket amiket kértek már másnapra. Mert azt hittem,hogy barátok vagyunk. De erre most jöttem,rá hogy becsaptak. A barátságunk elejétől fogva. Kihasználtak,és NYILVÁNOSAN megaláznak. Mi a fenéért csinálják ezt? Ha nekik ez így jó hát csinálják. Nem érdekel. De az ő lelkiismeretük bánja,nem az enyém. De soha nem bocsátom ezt meg nekik,hogy magamra hagytak amikor a legnagyobb szükségem lenne rájuk. Megpróbálom kizárni őket a gondolataimból. Ami nem lesz könnyű,de sikerülni fog. Na ennyit a nyavajgásomról: új dizi van amin Kenan és Sedef látható. Őket az Ezel című sorozatból ismerhetjük. Már aki nézi,de ajánlom mert állat jó sorozat. Nekem ez jobban tetszik mint az előző mert olyan,hát olyan nyárias. Nem tudom elmondani. Meg nagyon szeretem őket főleg. Kenan-t. És holnap lesz a szülinapja. AWH.Holnap jelentkezem. O My God holnap ballagás.. Áááá.Majd regélek róla. Na Peace and Love. *.*♥.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése